Vacature – Salesverantwoordelijke AVIServ Hydro (m/v)

Categorie: Sales
Type: Full Time
Locatie: Antwerpen

AVIServ is op zoek naar een gedreven Salesverantwoordelijke in hydraulica en pneumatica in zijn afdeling AVIServ Hydro. 

AVIServ Hydro is een gevestigde waarde in service, systeembouw, en distributie in hydraulica en pneumatica, en verdeelt onder andere Parker Hannifin (wereldleider in vele segmenten van hydraulica en pneumatica) en Ross (heavy duty pneumatica).

Als Salesverantwoordelijke verkoop je hoogwaardige hydraulische oplossingen, systemen en componenten aan de industrie (rechtstreeks of tussenpersonen zoals ingenieursbureaus of OEM’ers) en de scheepvaart. Je verzorgt enerzijds de relaties met bestaande klanten, en anderzijds doe je prospectie en business development met het doel om AVIServ Hydro verder te doen groeien. Je bent ook nauw betrokken bij de marketing en communicatie van AVIServ. 

Onze toekomstige Salesverantwoordelijke is een bachelor (electro-) mechanica of gelijkaardig diploma (of evenwaardig door ervaring), of industrieel ingenieur. Een uitgesproken extraverte, commerciële ingesteldheid is eveneens belangrijk, samen met het strategisch inzicht nodig om de nodige traktie te krijgen bij complexe bedrijven/klanten. 

Onze Salesverantwoordelijke is de persoon die ervoor verantwoordelijk is dat nieuwe leads worden gegenereerd en omgezet in sales. Zeker voor het complexere technisch werk beschikt AVIServ Hydro over een uitgebouwd team van ingenieurs en technische ervaring, die alle nodige technische en productondersteuning kunnen voorzien om je succesvol te maken.

Idealiter heb je reeds 3-5 jaar ervaring in een commerciële rol in een technisch – industriële omgeving, desgevallend in een context van systeemengineering en/of operation & maintenance. 

Wie is AVIServ?

AVIServ is dè no-nonsense plek voor technisch en commercieel-technisch talent. Werken bij AVIServ betekent dat de nadruk ligt op jouw ontwikkeling, en dat je zelf bepaalt in welke richting je carrière evolueert. Je begint als Salesverantwoordelijke Hydro, maar waar je uitkomt (en wanneer) heb je zelf in de hand! 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx