Vacature – Scheepselectricien (m/v)

Categorie: Technieker
Type: Full Time
Locatie: Antwerpen

Wat?

Na een grondige introductie met het team, onze Alphatron Marine producten, en onze klanten, word je ingezet om elektrische installaties mee op en in te bouwen – hoofdzakelijk op binnenschepen, vaak gecombineerd met navigatie en andere instrumentatie.

Daarenboven kan je, afhankelijk van je ervaring, al snel onafhankelijk interventies uitvoeren om kleine tot grotere storingen of problemen het hoofd te bieden – weliswaar steeds met de ruggensteun van ons ervaren team.

Je komt terecht in een gebalanceerd en energiek team, dat jaren ervaring combineert met enthousiasme voor groei en toekomst.

Wie?

We zoeken iemand met een achtergrond in elektriciteit, bij voorkeur scheeps- of industriële elektriciteit. Allerbelangrijkst is echter de skill en ingesteldheid om methodisch te werken, met inzicht in een elektrisch systeem. 

Sterke interesse in instrumentatie en navigatie, en/of airconditioning zijn pluspunten – zelfs indien je ervaring daarin nog beperkt is.

Geen twee dagen zullen dezelfde zijn, dus ben je iemand die nood heeft aan afwisseling, uitdaging, en goed is in contact met klanten, geef ons een seintje op electro@serviceelectro.be of vul onderstaand formulier in.

Waarom?

Wij schatten technisch talent naar waarde, en dat uit zich ook in de verloning. Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt sprekene we ook de bijkomende voordelen concreet af die jij belangrijk vindt.

AVIServ is dè plek voor technisch talent, in dit geval voor elektrisch talent. De nadruk ligt op jouw ontwikkeling en je bepaalt zelf in welke richting je carrière neemt. Wil je je bijvoorbeeld verder bekwame in sturingssystemen, uitlezen, storingen opsporen, etc. dan kan dat. Wil je liever je kennis verbreden richting motor-techniek of misschien zelfs hydraulica dan kan dat ook. Bij AVIServ doen we er alles aan om ons technisch talent – ongeacht waar in hun carrière ze zich bevinden – in te zetten waar ze zich het best voelen.  

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx