Vacature – Service Technieker – Elektrotechniek Binnenscheepvaart (m/v)

Categorie: Technieker
Type: Full Time
Locatie: Antwerpen

Functie

Service Technieker – Elektrotechniek Binnenscheepvaart
Rapporteert aan / en wordt mee ondersteund door de Team Leader 

Start

ONMIDDELIJK

Job

Als Service technieker – Elektrotechniek maak je deel uit van onze afdeling AVIServ Electro en sta je in voor het onderhouden, herstellen en  installeren van alle elektronica, instrumentatie en elektriciteit aan boord van binnenschepen in België en Noord Frankrijk.  

Een belangrijk deel van uw tijdsbesteding is het uitvoeren van herstellingen en onderhoud op locatie. Daarbij komt ook het uitwerken van nieuwe systemen samen met onze engineering afdeling volgens de specificaties van onze klanten. 

Het installeren en aansluiten van deze nieuwe systemen wordt nadien ook door u vakkundig uitgevoerd.

Profiel

  • Technische opleiding Elektronica of Elektriciteit. Je hebt een aantoonbare ervaring van onderhoud en herstellingen in de binnenscheepvaart of industrie. Kan ook conceptueel meedenken met onze engineering en klanten om nieuwe systemen mee te helpen ontwikkelen.
  • Je bent oplossingsgericht, kan zelfstandig werken en hebt een goede kijk op mogelijke verbeteringen of aanpassingen van installaties die helpen tot een sterke binding met onze klanten.
  • Je hebt de energie en drive om met ons bedrijf mee te groeien, samen met een flexibele instelling en telefonisch bereikbaar buiten werktijd voor eventuele dringende interventies.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans is een pro.

Offer

  • Bovengemiddelde uurvergoeding in functie van uw ervaring en kennis, waarbij ook zeer ervaren personen zich zeker mogen aanbieden.
  • Een technische functie binnen een sterk service gericht bedrijf met 25+ ervaring in Hydrauliek, Electrotechniek, Pneumatiek en Transmissietechniek.
  • Je krijgt een goede begeleiding door senior service techniekers, team leaders, en management leden. Naargelang de noden bijkomende technische opleidingen/stages/trainingen vanaf het begin. 
  • Een bestaande expertise binnen ons bedrijf met uitgesproken groei mogelijkheden, waarin je een belangrijke rol zal spelen tot de verdere ontwikkeling van AVIServ Electro en waar je mee geniet met de verdere groei van AVIServ in zijn geheel.
  • Vast contract, GSM, Hospitalisatieverzekering, Ecocheques
  • Een Service Wagen met uitrusting wordt aangeboden vanaf u zelfstandig de opdrachten buitenhuis kan uitvoeren.

AVIServ

AVIServ is de no-nonsense plek voor technisch en commercieel-technisch talent. 

Werken bij AVIServ betekent dat de nadruk ligt op jouw ontwikkeling, en dat je zelf bepaalt in welke richting je carrière evolueert. 

Je begint als service technieker, maar waar je uitkomt (en wanneer) heb je zelf in de hand!

Contact

Heb je interesse in deze functie? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons. Stuur uw CV en motivatiebrief op naar Peter Buydens, Operations Director via welcome@aviserv.be. 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx