Vacature – Interne Sales Verantwoordelijke – Mogelijkheid tot 4/5de (m/v)

Categorie: Ingenieur Sales
Type: 4/5de Full Time
Locatie: Antwerpen

AVIServ zoekt een Interne Sales Verantwoordelijke, voltijds of als 4/5de. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de interne opvolging van de commerciële activiteiten van AVIServ als volgt.

De job

Je ondersteunt de commerciële activiteiten van AVIServ van offerte tot facturatie, inclusief aankoop zoals onder andere in het volgende:

  • Het maken, uitsturen en opvolgen van klantenoffertes. Daarbij werk je nauw samen met de technische verantwoordelijken om kernachtig te antwoorden op de noden van de klant, en communiceer je ook regelmatig met de klanten rechtstreeks.
  • Het voorbereiden van uitvoering van technische interventies en projecten. Daarvoor werk je samen met de ingenieurs en techniekers, en zorg je voor de opbouw van het projectdossier, en de verwerking van de verschillende projecthandelingen (inventaris, werkuren, up to date houden van project in ERP systeem).
  • Het voorbereiden van facturatie.
  • Het opvolgen van project-specifieke aankopen (materiaal, onderaanneming, transport, etc.) en coordineren hiervan met projectuitvoering.

AVIServ is met AVIServ Power, AVIServ Electro, AVIServ Drivelines en AVIServ Hydro actief in een waaier aan technologieën. De Interne Sales Verantwoordelijke zal in eerste instantie AVIServ Electro (Scheepselectronica en instrumentatie zoals radarsystemen), AVIServ Power (Dieselmotoren en -generatoren), en AVIServ Drivelines (Transmissies en Assen) ondersteunen.

Deze rol wordt aangepast aan het individu, maar zit in ieder geval vol variatie, en geeft je de kans op groei op je eigen tempo in een dynamische en professionele KMO van 25 mensen, waar je bovendien de scheepvaart zowel als de industrie leert kennen.

Afhankelijk van je interesses neem je meer en meer verantwoordelijkheid en evolueer je mee verder in een rol als (commercieel) key accountmanager, (technisch) field engineer of doe je als product- /applicatiemanager onderzoek naar wat de technologische evoluties zijn waarvan AVIServ deel zal uitmaken zoals electrificatie, hybridisering, de rol van hydrogen…

Jouw profiel

Deze rol is geschikt voor een jonge ingenieur (m/v) die gedreven is om te leren en de snel evoluerende wereld van de dieselmotoren en scheepsinstrumentatie grondig te leren kennen.

Je hebt minstens een bachelor electro/mechanica (of gelijk(w)aardig) op zak. Eerste ervaring is een plus maar geen must. Je hebt een goede kennis van Engels en je durft klanten en leveranciers ook te woord te staan in het Frans.
Je leert snel, hebt een sterk ontwikkeld gevoel van ‘ownership’, en een natuurlijke reflex om zaken procesmatig te bekijken. Je stelt je kritisch op en communiceert duidelijk om zaken die beter te kunnen, aan te pakken.

AVIServ groeit en wordt opgebouwd rond en met dynamische mensen die energie halen uit afwisseling. Dat is ook belangrijk voor deze vacature: in een professionele, technische service-omgeving is vlotte communicatie, proactief problemen aanpakken, en een boundary-less ingesteldheid belangrijk.

Neem gerust een kijkje op www.aviserv.be en reageer op deze vacature door je CV door te sturen naar peter.buydens@aviserv.be

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx