Vacature – Expert Technieker Hydraulica (m/v)

Categorie: Technieker
Type: Full Time
Locatie: Antwerpen

AVIServ is op zoek naar een technieker in haar afdeling AVIServ Hydro met sterke interesse in hydraulica en eventueel pneumatica.

AVIServ Hydro is een gevestigde waarde in service, systeembouw, en distributie in hydraulica en pneumatica, en verdeelt onder andere Parker Hannifin (wereldleider in vele segmenten van hydraulica en pneumatica) en Ross (heavy duty pneumatica).

Functie

Onze nieuwe Hydraulica Technieker (m/v) zal volgens ervaring en interesse worden ingeschakeld in algemeen mechanisch werk, en specifiek hydraulisch en pneumatisch werk, wat onder andere wil zeggen: revisies van hydraulische cilinders, pompen en andere componenten en opbouw van hydraulische groepen (ter plaatse op het bedrijf), en installaties en interventies bij klanten in industrie zowel als in de scheepvaart.

Aanbod

Training en begeleiding zijn een vanzelfsprekendheid. Verder maak je deel uit van een tof en uiterst bekwaam team met uitvalsbasis een goed bereikbare locatie midden in de haven van Antwerpen.

Verder mag je rekenen op een goede verloning, gepaste voordelen en een goede uitrusting. Vanaf het gepaste niveau van ervaring en zelfstandigheid is een uitgerust voertuig beschikbaar.  

Profiel

We hebben plaats voor ervaren zowel als minder ervaren (maar steeds gemotiveerde) krachten. Ben je met andere woorden een getalenteerd technieker met het technisch inzicht dat nodig is voor het bouwen, reviseren en servicen van hydraulische systemen.

Heb je een passie voor de haven en scheepvaart of industrie? Ben je op zoek naar voorspelbaarheid of eerder telkens nieuwe uitdagingen en technische problemen? Elk technisch talent dat zich kan vinden in onze no-nonsense aanpak, en service nooit uit het oog verliest vindt een plek in AVIServ. 

Wie is AVIServ?

AVIServ is dè no-nonsense plek voor technisch en commercieel-technisch talent. Werken bij AVIServ betekent dat de nadruk ligt op jouw ontwikkeling, en dat je zelf bepaalt in welke richting je carrière evolueert. Je begint als mechanieker hydraulieker, maar waar je uitkomt (en wanneer) heb je zelf in de hand! 

Contactpersoon:
Steven Van Wambeke, d.m.v. welcome@aviserv.be.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx